Πέμπτη, 01 Μαϊος 2014 18:00

Ο Τάκης Βογιατζής δεν είναι πια μαζί μας

Ο Τάκης Βογιατζής δεν είναι πια μαζί μας

Μεγάλη θλίψη για ένα μεγάλο πρωτεργάτη

Η οικογένεια του Πανελευσινιακού κι όλος ο αθλητικός κόσμος της Ελευσίνας θρηνεί για την απώλεια ενός από τους πρωτεργάτες της καλαθοσφαίρισης στην πόλη. Ο Παναγιώτης Βογιατζής, ο δικός μας Τάκης, έφυγε πρόωρα στα 56 του χρόνια και το κενό που αφήνει είναι πολύ μεγάλο.


Ο Τάκης Βογιατζής ξεκίνησε από τη δεκαετία του ’70 ως αθλητής καλαθοσφαίρισης και παράγοντας σε ομάδες της πόλης, ΓΑΣΕ και Δήμητρα, ενώ ήταν ένας από τους πρωτεργάτες της αναγέννησης του Πανελευσινιακού κι ευτύχησε να δει την ομάδα να συμμετέχει στην κορυφαία κατηγορία στην Ελλάδα.


Το έργο του στην καλαθοσφαίριση στην Ελευσίνα είναι τεράστιο αφού μέχρι και την τελευταία στιγμή ήταν όχι μόνο μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ Πανελευσινιακός αλλά και προπονητής στον Όμιλο Καλαθοσφαίρισης Ελευσίνας (ΟΚΕ). Ακόμα και με σοβαρά σημάδια στην πορεία της υγείας του δεν έπαψε ποτέ να δίνει το παρών και να είναι δραστήριος έως τις τελευταίες του στιγμές.


Σύσσωμη η οικογένεια του Πανελευσινιακού θα παραστεί αύριο Παρασκευή 2 Μαΐου 2014 στην εξόδιο ακολουθία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ελευσίνας, στις 15:00.


Το ερχόμενο Σάββατο 3 Μαΐου 2014 θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στον κρίσιμο αγώνα της ομάδας με την ΑΕΝ Κηφισιά κι ελπίζουμε να έρθει η νίκη – παραμονή στην κατηγορία για να αφιερωθεί στην μνήμη του Τάκη…