Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014 14:14

Στα δικά του χρώματα

Στα δικά του χρώματα

Με νέα λογότυπα κι εμφανίσεις

Όπως κάθε χρόνο έτσι κι εφέτος η ομάδα του Πανελευσινιακού παρουσιάζει ένα νέο πρόσωπο όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και αισθητικά. Νέα λογότυπα και καινούργιες εμφανίσεις στο νέο ταξίδι στη Basket League Σκρατς για τη σεζόν 2014-2015.

Ο Πανελευσινιακός συνεχίζει για πέμπτη συνεχή χρονιά τη συνεργασία του με την εταιρεία CALLISTAR GROUP, η οποία επιμελείται τα θέματα marketing της ομάδας. Για τη φετινή σεζόν η CALLISTAR GROUP πραγματοποίησε μία προσαρμογή στα λογότυπα, ώστε να είναι σχεδόν αποκλειστικά στα χρώματα του Πανελευσινιακού, δηλαδή μπλε και λευκό. Με τον τρόπο αυτό τα λογότυπα της ομάδας παραμένουν στις υψηλές προδιαγραφές, που τα έχουν αναδείξει, κατά γενική ομολογία, ως τα κορυφαία της Basket League κι όχι μόνο.

Παράλληλα το επίσημο portal της ομάδας {www.panelefsiniakosbc.com} αναβαθμίστηκε αισθητικά και λειτουργικά κι αποτελεί για μία ακόμη χρονιά το μοναδικό site αθλητικής ομάδας στην Ελλάδα με responsive template ώστε να είναι φιλικό στους επισκέπτες που χρησιμοποιούν smartphones & tablets!

Για δεύτερη χρονιά συνεχίζεται και η συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία FILA, η οποία αποτελεί χορηγό ένδυσης της ΚΑΕ Πανελευσινιακός. Διοίκηση, προπονητικό team και παίκτες έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην υψηλή ποιότητα του ρουχισμού, που διαθέτει η FILA ειδικά στην καλαθοσφαίριση. Οι νέες εμφανίσεις με δύο βασικά σετ, ένα λευκό κι ένα γλυκό μπλε κι αρκετές λεπτομέρειες, έχουν αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές.

Είναι σίγουρο ότι η ομάδα θα ταιριάξει τις υψηλές προδιαγραφές εκτός των γηπέδων με επιτυχίες στο παρκέ, ώστε να κάνει μία ολόκληρη πόλη περισσότερο υπερήφανη!

 

Δείτε και κατεβάστε τα νέα λογότυπα του Πανελευσινιακού!