Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016 00:16

Ραντεβού με την Αλληλεγγύη

Ραντεβού με την Αλληλεγγύη

Μεγάλος φιλικός αγώνας με την Εθνική Ενόπλων

Ο Πανελευσινιακός δίνει καθημερινά το δικό του αγώνα όχι μόνο στους αθλητικούς αλλά και στους κοινωνικούς στίβους. Ο Σύλλογος που δεν είναι απλά μια ομάδα αλλά μια ολόκληρη πόλη δίνει πάλι το παρών και προσπαθεί να συμβάλλει μαζί με όλους τους φιλάθλους και τους φίλους του στον αγώνα της ζωής.

Ο μεγάλος φιλικός αγώνας με την Εθνική Ενόπλων είναι το ραντεβού με την Αλληλεγγύη. Η Διοίκηση του Συλλόγου, οι αθλητές και οι προπονητές καλούν όλους τους φιλάθλους του Θριασίου Πεδίου να δώσουν το παρών τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, ώρα 19:00, στο 2ο Κλειστό Γυμναστήριο Ελευσίνας (Γούβα).

Ο σκοπός μεγάλος!
Να γεμίσουμε τα καλάθια όχι μόνο στο παρκέ αλλά και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ελευσίνας!

Δεν υπάρχει εισιτήριο στην αλληλεγγύη. Ο καθένας μπορεί να μπει στον αγώνα απλά και μόνο προσφέροντας κάποιο συσκευασμένο τρόφιμο (κονσέρβες, ρύζι, αλεύρι, ζάχαρη κ.α.) ή είδος ατομικής υγιεινής. Δείξτε την αγάπη σας στους ανθρώπους που καθημερινά κερδίζουν την αξιοπρέπεια μέσα από το κοινωνικό έργο του Δήμου Ελευσίνας.

Οι δύο ομάδες, ο Πανελευσινιακός και η Εθνική Ενόπλων, θα προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα, ως κοινωνική προσφορά. Μαζί τους και 4 κορυφαίοι παλαίμαχοι διεθνείς διαιτητές, οι κ.κ. Ανδρέας Τσακαμίλης, Θοδωρής Βιδάλης, Κωνσταντίνος Τευτίκης και Γιώργος Ορφανός, οι οποίοι αφιλοκερδώς θα διαιτητεύσουν τον αγώνα και τους ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Ελάτε να διασκεδάσουμε και μέσα από τις λίγες ώρες ξεγνοιασιάς που προσφέρει ο αθλητισμός ας ενισχύσουμε και τους συνανθρώπους μας ποπυ έχουν την ανάγκη μας.

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!