Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2016 15:22

ΠΡΕΠΥ | Εκδήλωση για την υγεία των αθλητών

ΠΡΕΠΥ | Εκδήλωση για την υγεία των αθλητών

Ο Πανελευσινιακός στηρίζει την προσπάθεια του Ο.Κ. Ελευσίνας

Με ιδιαίτερη ευαισθησία, n ΕΣΚΑΝΑ - Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής και αποδίδοντας ελάχιστο φόρο τιμής στους αδικοχαμένους αθλητές καθιέρωσε «ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΗΣ», την πρώτη εβδομάδα Φεβρουαρίου αρχής γενομένης από το νέο χρόνο 2016.

Μια εβδομάδα στην οποία το μήνυμα της προληπτικής προϊατρικής εξέτασης για την ασφαλή άθληση με υγεία των παιδιών - αθλητών θα είναι επίκαιρο έτσι ώστε γονείς και παιδιά να μην ξεχνούν αλλά και να δείχνουν έμπρακτα τη σημασία της «Άθλησης με υγεία».

Ο Πανελευσινιακός στηρίζει την προσπάθεια του Όμιλου Καλαθοσφαίρισης Ελευσίνας, ο οποίος αισθανόμενος βαριά την ευθύνη απέναντι στους αθλητές - παιδιά που του εμπιστεύονται οι γονείς, αποφάσισε παρά τις «μικρές» δυνατότητες, οικονομικές, οργανωτικές αλλά και αθλητικές, να αναλάβει μία πρωτοβουλία μοναδική. Να κάνει τον Προαθλητικό προληπτικό έλεγχο υγείας των παιδιών - αθλητών ΘΕΣΜΟ με το όνομα «ΠΡ.Ε.Π.Υ. - πρέπει Υγεία» για να μην θρηνήσουμε κι άλλα θύματα από αμέλεια και αδιαφορία γονέων και αθλητικών παραγόντων.

Κατά τη διάρκεια της ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΝΗΜΗΣ ο Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Ελευσίνας διοργανώνει μεγάλη εκδήλωση, στο Κλειστό Γυμναστήριο "Δασκαλάκης", Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 | ώρα 11.00, με συμμετοχή όλων των κρατικών φορέων. αθλητικών σωματείων. ειδικών γιατρών, γονέων και μικρών και γνωστών μεγάλων αθλητών από την ευρύτερη περιοχή μας.

Επιθυμία όλοι οι συμπολίτες να γίνουν αρωγοί και συμπαραστάτες - ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ στην πρωτοβουλία ΠΡ.Ε.Π.Υ. - Πρέπει Υγεία, η οποία ευχή είναι να γίνει ΘΕΣΜΟΣ.