Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015 17:05

Πανελευσινιακός & ELEUSIS2021

Πανελευσινιακός & ELEUSIS2021

Ο Σύλλογος στηρίζει την υποψηφιότητα της πόλης

Ο Πανελευσινιακός, ως βασικός εκφραστής της αθλητικής Ελευσίνας, συντάσσεται στην προσπάθεια της πόλης για την επιλογή της ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το έτος 2021.

Ο Πανελευσινιακός γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει να διεκδικείς και δίνει το παρών στον πιο μεγάλο αγώνα της Ελευσίνας για την καταξίωση. Η πόλη ως ευρωπαϊκό επίκεντρο θα μπορεί να επιδείξει το πραγματικό της πρόσωπο και να προωθήσει την Ιστορία της, από την αρχαιότητα έως και σήμερα, την παράδοση της στον Πολιτισμό, το πλούσιο έμψυχο υλικό της και τη μοναδική της πατροπαράδοτη φιλοξενία.

Η ανάθεση, ως Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα, έχει προεκτάσεις και στον αθλητισμό και ο Πανελευσινιακός θα διαδραματίσει πρωταρχικό ρόλο στα δρώμενα για να αναδείξει ευρύτερα το «Ευ Αγωνίζεσθαι» στο ελληνικό κι ευρωπαϊκό κοινό.

Ήδη η εμφάνιση του Πανελευσινιακού φέρει το σήμα του “Eleusis 2021” και o Σύλλογος σε συνεργασία με την Επιτροπή Διεκδίκησης και το Δήμο Ελευσίνας διενεργεί συζητήσεις για φιλικά παιχνίδια με τις υπόλοιπες υποψήφιες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Ο Πανελευσινιακός απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους συμπολίτες να στηρίξουν την προσπάθεια της πόλης, να συμμετάσχουν μαζικά στις δράσεις κι όλοι μαζί να διεκδικήσουμε την ευρωπαϊκή ανάδειξη – καταξίωση της Ελευσίνας!


Πληροφορίες σε σχέση με την υποψηφιότητα της πόλης: