Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017 10:21

Πάμε με MIKEL

Πάμε με MIKEL

Στη βραδιά του χορηγού

Είναι γνωστό ότι στη φετινή σεζόν οι αμαζόνες του Πανελευσινιακού επανέρχονται δυναμικά με τη συμμετοχή της γυναικείας ομάδας στο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΝΑ. Κι επειδή καλή η πρόθεση αλλά δύναμη δίνουν και οι χορηγοί η νέα προσπάθεια ξεκινά με ένα καλό... καφέ!!!

Η αλυσίδα MIKEL και ειδικά το κατάστημα της Ελευσίνας αποτελεί τον επίσημο χορηγό της γυναικείας ομάδας του Πανελευσινιακού για τη σεζόν 2017-2018. Η παρουσίαση του χορηγού έγινε το βράδυ της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου 2017 με μία όμορφη εορτή γιορτή με ζεστή κι οικογενειακή ατμόσφαιρα!

Στην εκδήλωση πρώτος ο Πρόεδρος του Πανελευσινιακού Γιάννης Φιλίππου καλοσώρισε κι ευχήθηκε στις παίκτριες της γυναικείας ομάδας για τη νέα σεζόν. Παράλληλα έδωσε ιδιαίτερη μνεία για τον κ. Γιώργο Ντανάκα, ιδιοκτήτη του MIKEL στην Ελευσίνα, o οποίος είναι όχι απλά ένα ευγενικός χορηγός αλλά και χρόνια τώρα φίλαθλος της ομάδας καλαθοσφαίρισης του Πανελευσινιακού. 

Το παρών στη βραδιά της γυναικείας ομάδας, μαζί με τις παίκτριες, έδωσαν ο Γενικός Αρχηγός Γαβρίλος Μεγαλούδης, η έφορος του τμήματος Λένα Πραμαντιώτη, ο προπονητής Δημήτρης Αναστασίου, αρκετοί παίκτες του ανδρικού  τμήματος με επικεφαλής τους αρχηγούς Δημοσθένη Αβραμίδη και Νίκο Μαντζιώρη μαζί με τους προπονητές τους και πλήθος κόσμου.

Για τη νέα προσπάθεια μίλησε η αρχηγός Άννα Τσίρμπα:

"Να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Να δουλέψουμε κι όλα θα πάνε μια χαρά. Το πρωτάθλημα δεν είναι και τόσο δύσκολο όσο φαίνεται. Θα είναι ανταγωνιστικό, αλλά αν ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας, θεωρώ πως θα είμαστε αρκετά ψηλά στη βαθμολογία". Για τις μικρότερες παίκτριες της ομάδας ανέφερε: "Τα μικρότερα κορίτσια έχουν πάρα πολύ ταλέντο. Είναι στο χέρι τους να δουλέψουν σκληρά και να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν. Βέβαια, κι εμείς ως μεγαλύτερες πρέπει να τις βοηθήσουμε με την εμπειρία μας ώστε να μπουν γρήγορα στο κλίμα της κατηγορίας".

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ομάδας, κ. Δημήτρης Αναστασίου, πρόσθεσε:

"Αρχικά να  πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον χορηγό μας για την πολύ ωραία εκδήλωση που έκανε για μας. Θα καταφέρουμε να τον «δικαιώσουμε». Αυτό που θέλω να ευχηθώ για φέτος είναι υγεία. Να είναι όλα τα παιδιά μας γερά και να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες του πρωταθλήματος".

Στο ίδιο μήκος κύματος «κινήθηκε» και ο χορηγός και ιδιοκτήτης του καταστήματος MIKEL, Γιώργος Ντανάκας:

"Αρχικά να ευχηθούμε να έχουμε υγεία. Επίσης, να είμαστε αξιοπρεπής σαν ομάδα. Εμείς όσο μπορούμε θα είμαστε κοντά στο σύλλογο να βοηθήσουμε γιατί πιστεύω ότι ο αθλητισμός είναι ότι καλύτερο για μία πόλη, είναι πολιτισμός!"

Οι παίκτριες έλαβαν τις καινούριες φανέλες τους με το λογότυπο του MIKEL ως επίσημου χορηγού της ομάδας κι έδωσαν ραντεβού για τις βαθύτερες αναλύσεις ενόψει της νέας σεζόν στη κομψή καφετέρια στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 60, στην Ελευσίνα! Γιατί ως γνωστό στην Ελλάδα όλα ξεκινάνε με ένα καλό καφέ!!!