Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016 23:25

Οι Ακαδημίες ξεκινούν!

Οι Ακαδημίες ξεκινούν!

Έναρξη εγγραφών & προπονήσεων

Η νέα χρονιά για τις Ακαδημίες Καλαθοσφαίρισης του Πανελευσινιακούν ξεκινά το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016, ώρα 10:00 στο 2ο Κλειστό Γυμναστήριο Ελευσίνας (Γούβα), με τις εγγραφές των παιδιών ενώ την επόμενη ημέρα, Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016 αρχίζουν οι προπονήσεις των τμημάτων.

Τα τμήματα υποδομής, η μεγαλύτερη επένδυση για τον Πανελευσινιακό, αποτελούν μία μεγάλη αθλητική κυψέλη για παιδιά, αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 6 έως 18 ετών. Εδώ παίζουν, εκτονώνονται, μαθαίνουν και αναπτύσουν το ταλέντο τους ώστε να γίνουν οι αυριανοί πρωταγωνιστές! Με πρώτο στόχο τη χαρά του αθλήματος και τη διαμόρφωση χαρακτήρα και προσωπικότητας, ο Πανελευσινιακός αποτελεί τη σταθερή αξία, την οποία πάντα εμπιστεύονται οι γονείς. Εδώ τα παιδιά συνεργάζονται, πειθαρχούν, αναπτύσουν την κοινωνικότητα, την αυτοπειθαρχία και την ομαδικότητα!

Χαρακτηριστικό είναι το ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα που αναφέρεται σε παιδιά ηλικίας 6-10 ετών, το οποίο έχει σχεδιαστεί από διπλωματούχους προπονητές Καλαθοσφαίρισης και Καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο συγκεκριμένο άθλημα. Με τον κατάλληλο εξοπλισμό τα πιτσιρίκια του Πανελευσινιακού παλεύουν με τις μικρές μπάλες και τα κατάλληλα για το ύψος και τις ικανότητες τους καλάθια για να λάβουν την πρώτη και πλήρη εξοικείωση με το άθλημα.

Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών είναι ο προπονητής Μιχάλης Μαντζιώρης ενώ στο πρόγραμμα συμμετέχουν οι Λιαδάκης Χαράλαμπος, Μαϊχόσογλου Ηλίας, Ρουστέμης Γεώργιος και Πέτρου Βασίλειος. Μαζί τους πάντα και ο πρώτος προπονητής της ανδρικής ομάδας Λευτέρης Τσαουσίδης, ο οποίος δεν σταματά ποτέ να ενδιαφέρεται για το θεμέλιο λίθο του Συλλόγου!

Περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές και τις προπονήσεις:

ΧΑΪΜΑΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ | 6940 645450
Διοικητικός Υπεύθυνος

 

Ο Πανελευσινιακός προσκαλεί τους γονείς να έρθουν, να ενημερωθούν και να δουν από κοντά το έργο που γίνεται στις Ακαδημίες του Πανελευσινιακού.

Και μην ξεχνάτε... υπάρχουν πολλοί λόγοι:

  • Βελτιώστε τη φυσική κατάσταση του παιδιού σας
  • Σηκώστε τα από τον καναπέ, απομακρύνετε τα από την τηλεόραση και τον υπολογιστή
  • Βοηθήστε τα να γίνουν κοινωνικά, να μάθουν να μοιράζονται και να σέβονται τους κανόνες
  • Τοποθετήστε τα σε ένα υγιή αθλητικό και κοινωνικό περιβάλλον
  • Δείτε τα να αποκτούν ένα πρόγραμμα στη ζωή τους και να αποκτούν στρατηγική σκέψη
  • Δώστε τους άλλο ένα κίνητρο για να τρέφονται σωστά και υγιεινά
  • Προσφέρετε τους μία σημαντική διέξοδο στη διασκέδαση, μακρυά από τους κινδύνους που κρύβει η σημερινή κοινωνία

 

Το παιχνίδι ξεκινά!