Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014 16:32

MVP Αθανασούλας!

MVP Αθανασούλας!

Πολυτιμότερος Παίκτης στην 5η αγωνιστική!

Τα ευχάριστα νέα συνεχίζονται και μετά την πρώτη νίκη της ομάδας επί της ΑΕΚ (81-72) είχαμε και την ανάδειξη του Γιάννη Αθανασούλα σε Πολυτιμότερο Παίκτη της 5ης αγωνιστικής!

Ο 27χρονος forward της ομάδας μας ήταν ο παίκτης-κλειδί της νίκης επί της ΑΕΚ με 21 πόντους (1/1 βολές, 4/4 δίποντα, 4/5 τρίποντα), 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ και ranking 27!

Ο Γιάννης Αθανασούλας δήλωσε για τη βράβευση στο επίσημο site του ΕΣΑΚΕ: «είναι μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη τιμή για εμένα που κατέκτησα το βραβείο του MVP της 5ης αγωνιστικής. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου γιατί κατά κύριο λόγο σε αυτούς ανήκει αυτό το βραβείο» και επεσήμανε την αξία της διάκρισης: «Είναι μια επιβράβευση γενικότερα όλης της ομάδας για την κατάθεση ψυχής που κάναμε το Σάββατο απέναντι στην ΑΕΚ και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς τόσο βαθμολογική όσο και ψυχολογική».

Τέλος, ο MVP της 5ης αγωνιστικής θέλησε να κάνει ιδιαίτερη μνεία στη συμβολή των συμπαικτών του: «Αυτό το βραβείο θέλω να το αφιερώσω στους συμπαίκτες μου που με αξιοποίησαν σωστά και την κατάλληλη στιγμή και όλοι μαζί δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό για να έρθει αυτή η πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας».

Συγχαρητήρια στο Γιάννη και τα καλύτερα έρχονται!