Παρασκευή, 06 Φεβρουαρίου 2015 15:48

Κομβικής σημασίας παιχνίδι!

Κομβικής σημασίας παιχνίδι!

Δηλώσεις Τζίμη Κουστένη…

Ο προπονητής της ομάδας Τζίμης Κουστένης μίλησε στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου για το αυριανό δύσκολο παιχνίδι της ομάδας απέναντι στην Πάτρα.

Για την σημασία του αγώνα για την ομάδα: Από εδώ και πέρα μπαίνουμε σε μια φάση παιχνιδιών που για εμάς αποτελούν κομβικής σημασίας για την  συνέχεια του Πρωταθλήματος. Σε τέτοια παιχνίδια μπαίνει το πρέπει  για να κερδίσουμε και να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον ώστε να μείνουμε μέσα στο αρχικό πλάνο που κάναμε.

Το κλειδί του παιχνιδιού: Πιστεύω πως είναι ο ρυθμός του αγώνα γιατί ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα που της αρέσει να παίζει στο ανοιχτό γήπεδο με πολλά σουτ από την περιφέρεια στηριζόμενη στα αθλητικά παιδιά που διαθέτει και ιδιαίτερα στους ξένους παίκτες. Είναι μια ομάδα που αν βρει ρυθμό μπορεί εύκολα να σκοράρει από παντού και να σημειώσει πολλούς πόντους.

Τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: Ο Απόλλωνας διαθέτει πολλά φόργουρντ  που του δίνουν την δυνατότητα να παίξει γρήγορο και ελεύθερο μπάσκετ στο ανοιχτό γήπεδο.

Που θα στηριχθεί η ομάδα μας: Εμείς μετά από αρκετό καιρό είμαστε όλοι υγιείς. Θα πρέπει να δείξουμε το δυνατό μας στοιχείο που ήταν η άμυνα μας, η οποία θα πρέπει να βρεθεί σε πολύ υψηλό επίπεδο και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας για σαράντα λεπτά.