Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014 13:59

Η Ακαδημία στα σχολεία

Η Ακαδημία στα σχολεία

Ο Σύλλογος κοντά στη νεολαία

Ξεκίνησε το πρόγραμμα επισκέψεων αντιπροσωπείας του Πανελευσινιακού, με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο και Team Manager της Ανδρικής ομάδας, Θανάση Κριεκούκη και τον Θανάση Χαϊμαλά, εκπρόσωπο της Ακαδημίας, στα σχολεία του Θριασίου Πεδίου. Πρώτος σταθμός το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ελευσίνας!

Οι εκπρόσωποι του Πανελευσινιακού μίλησαν στα παιδιά για τις αξίες του αθλητισμού, για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και τα προσκάλεσαν να γευτούν τη μοναδική εμπειρία ζωής μέσα από την Ακαδημία του Συλλόγου. Η αντιπροσωπία δώρισε και μπάλες για την καλύτερη εξάσκηση των παιδιών στο σχολείο και ανανέωσε το ραντεβού ώστε την επόμενη φορά να τους επισκεφθούν παίκτες και παίκτριες από τις πρώτες ομάδες!

Σε μία εποχή που τα παιδιά βάλλονται από παντού, έχουν φορτωμένο πρόγραμμα, χωρίς ενδιαφέροντα και παραμένουν μπροστά στην οθόνη της τηλεόρασης ή του υπολογιστή ο αθλητισμός είναι διέξοδος. Ο Πανελευσινιακός έρχεται δίπλα στα παιδιά. Τη φετινή χρονιά θα επισκεφθούν τα σχολεία της περιοχής (Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) αντιπρόσωποι της ομάδας (προπονητές, αθλητές, μέλη του Δ.Σ. και γονείς που στηρίζουν την ομάδα). Με τον τρόπο αυτό αφενός αυξάνεται η ευαισθητοποίηση των παιδιών για τον αθλητισμό και αφετέρου ενισχύεται η προσπάθεια της Ακαδημίας για την ανάπτυξη της.

 

4ο Dimotiko 4o Dimotiko