Δευτέρα, 04 Μαϊος 2015 09:43

Forza Ελευσίνα!

Forza Ελευσίνα!

Η ομάδα ποδοσφαίρου επιστρέφει!

Ο Πανελευσινιακός είναι ενιαίος και είναι παντού! Η ομάδα ποδοσφαίρου, που με τις ένδοξες σελίδες δόξας της έχει γαλουχήσει γενιές Ελευσίνιων, επιστρέφει πάλι εκεί που της αξίζει!

Ο Πανελευσινιακός κέρδισε επάξια, μετά από πολλά και δύσκολα χρόνια, την επάνοδο του στη Β’ Εθνική Κατηγορία ποδοσφαίρου – Football League! Αυτές τις όμορφες και συγκινητικές στιγμές μοιράζεται όλη η πόλη της Ελευσίνας μαζί και η οικογένεια της Καλαθοσφαίρισης του Πανελευσινιακού.

Η Διοίκηση, οι παίκτες και οι προπονητές μαζί με όλη τη φίλαθλη Ελευσίνα συγχαίρουν το μεγάλο αδελφό του ποδοσφαίρου για τη μεγάλη επιτυχία, μετά από μία δύσκολη χρονιά, να φέρει και πάλι το ένδοξο τμήμα εκεί που του ανήκει, στις επαγγελματικές κατηγορίες. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας, Διοίκηση, παίκτες και προπονητές και ευχές για ανώτερα και πιο σπουδαία!

Ο αθλητισμός είναι η ζωή της πόλης, της Ελευσίνας. Οι χαρές και οι λύπες, είναι συγκινήσεις που όλοι μαζί ζούμε και μοιραζόμαστε. Στη νέα χρονιά, δύο μεγάλα ταξίδια ξεκινούν και θα είμαστε όλοι εκεί!