Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014 12:48

Φάρμα Κατερίνα

Φάρμα Κατερίνα

Δυναμικός χορηγός του Πανελευσινιακού

Η ομάδα του Πανελευσινιακού υποστηρίζεται πλέον από ένα νέο και δυναμικό χορηγό, τη «Φάρμα Κατερίνα». Η εταιρεία που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο της διατροφής στηρίζει πλέον την αθλητική κι αγωνιστική προσπάθεια του Πανελευσινιακού!

Η «Φάρμα Κατερίνα» δραστηριοποιείται στον κλάδο των τροφίμων με μία πλούσια γκάμα προϊόντων που στηρίζουν την υγιεινή διατροφή. Σε ένα κτήμα έκτασης 76.500 τμ δημιουργήθηκε μία πρότυπη φάρμα, στην οποία η ποιότητα και οι υψηλές προδιαγραφές παίζουν τον πρώτο ρόλο. Η «Φάρμα Κατερίνα» προμηθεύει την αγορά με ελληνικά προϊόντα, δικής της παραγωγής, όπως κοτόπουλα και κουνέλια ελευθέρας βοσκής, οικολογικά αυγά, γαλακτοκομικά, παραδοσιακές ζύμες και ζυμαρικά.

Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού ευχαριστεί τη νέα χορηγό εταιρεία, η οποία αναγνωρίζει το έργο του Συλλόγου κι έμπρακτα το στηρίζει.

Οι φίλαθλοι και οι φίλοι του Πανελευσινιακού πρέπει να στηρίξουν τα προϊόντα της «Φάρμα Κατερίνα», μίας εταιρείας που σε δύσκολους καιρούς επενδύει στην ελληνική αγορά και συμβάλει στην υγιεινή διατροφή.