Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013 15:39

Ευχαριστούμε για τις έντονες στιγμές!

Ευχαριστούμε για τις έντονες στιγμές!

Οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται

Στον αθλητισμό το πιο σημαντικό είναι η συμμετοχή. Δεν έχει μεγάλη σημασία η νίκη σε μία δραστηριότητα στην οποία πάντα υπάρχει και κάποιος άλλος που αγωνίζεται μαζί με εσένα και μπορεί να είναι καλύτερος. Αυτό που επιβραβεύεται πάντα είναι η προσπάθεια και το «ευ αγωνίζεσθαι».

 

Η οικογένεια του Πανελευσινιακού ευχαριστεί την Εθνική Ομάδα Καλαθοσφαίρισης για όλα τα όμορφα κι έντονα συναισθήματα που μας χάρισε στη διάρκεια της συμμετοχής στο Ευρωμπάσκετ 2013. Μπορεί να μην εκπληρώθηκαν οι στόχοι αλλά σίγουρα οι εμπειρίες θα μας κάνουν καλύτερους και η αγαπημένη Εθνική όλων των Ελλήνων θα ανέβει και πάλι ψηλά!

 

Είναι μία ευκαιρία να προβληματιστούμε όλοι μας για το άθλημα της Καλαθοσφαίρισης που συγκινεί όλη την Ελλάδα. Ας προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι προωθώντας το αθλητικό πνεύμα ώστε ο κόσμος να αγκαλιάσει περισσότερο το άθλημα και κυρίως τα νέα παιδιά να βρουν διέξοδο στη ζωή.

 

Μία μπάλα, ειδικά εκείνη με τους ρόζους, είτε θα μπει στο καλάθι είτε θα αστοχήσει. Το ζητούμενο είναι αν θέλουμε να μπει για να νιώσουμε τη χαρά του αθλητισμού ή των αριθμών.