Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2013 13:44

Χτίζουμε το παρον για το μέλλον!

Χτίζουμε το παρον για το μέλλον!

Δελτίο Τύπου

Την Δευτέρα 17 Ιουνίου ξεκινάει στο κλειστό γήπεδο της «Γούβας» το Basketball Training Camp που διοργανώνει η ΚΑΕ Πανελευσινιακός.

 

Στο Camp θα συμμετέχουν όλα τα παιδιά των ακαδημιών αλλά και οσα άλλα επιθυμούν και έχουν γεννηθεί απο το 1997 μέχρι και το 2006.

 

Δηλώσεις συμμετοχής μπορουν να γίνουν μέχρι και την ημέρα έναρξης. Για περισσότερες πληροφορίες κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη στο κλειστό της «Γούβας»  17:00-19:00 μμ.

 

Αυτή είναι η τρίτη χρονιά που η ΚΑΕ Πανελευσινιακός διοργανώνει το Camp και εντάσσεται στην προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος για την ανάπτυξη του μπάσκετ στην Ελευσίνα αλλά και σε όλο το Θριάσιο πεδίο.

 

Εδώ γίνονται Πρωταθλητές τα παιδιά στη Ζωή και στο Άθλημα!

 

3on3 και πάλι στην Ελευσίνα!

 

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο ΠΣΑΚ και Δήμος Ελευσίνας υπο την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού διοργανώνουν το «3on3 Streetball».

Είναι μια πολύ σημαντική εκδήλωση για την πόλη της Ελευσίνας καθώς θα φιλοξενήσει μερικά απο τα αστέρια του Ελληνικού μπάσκετ.

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου(29-30/6) όλα τα τμήματα των υποδομών του Πανελευσινιακού θα βρίσκονται εκεί καθώς και πολλοί φίλοι του μπάσκετ είτε σαν παίκτες είτε σαν θεατές.

 

Για συμμετοχές και πληροφορίες στο link: www.3on3streetball.gr