Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014 13:23

Χαρούμενος που είμαι εδώ!

Χαρούμενος που είμαι εδώ!

Πρώτες δηλώσεις του Περικλή Δορκοφίκη

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος της απόκτησης του Περικλή Δορκοφίκη από τον Πανελευσινιακό αφού την Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014 υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας του με την ομάδα.

Το νέο απόκτημα των «σταχυοφόρων», με πρώτες δηλώσεις του στο επίσημο portal ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Συλλόγου και εξέφρασε την χαρά του για την συνεργασία του με τον Πανελευσινιακό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον Πανελευσινιακό. Ευχαριστώ πολύ τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Φιλίππου αλλά και τον teammanagerκ. Θανάση Κριεκούκη και πιστεύω πως θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία».

Ο έμπειρος σέντερ μίλησε επίσης και για τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Σκαραφίγκα που αν και γνωρίζονται αρκετά χρόνια αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστούν.

«Με το Γιώργο Σκαραφίγκα δεν έχουμε δουλέψει μαζί αλλά τον γνωρίζω προσωπικά. Είναι ένας άνθρωπος που είναι πολλά χρόνια στον χώρο. Ξέρω ότι έχει πολύ μεγάλη ιστορία γενικότερα και ειδικότερα στην ομάδα της Ελευσίνας που κατάφερε και την έχει φτάσει από τις μικρότερες κατηγορίες μέχρι την Α1. Ξέρω τον τρόπο σκέψης και τον τρόπο δουλειάς του και πιστεύω πως θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά και συνεργασία».