Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014 20:08

Ήρθα για να βοηθήσω!

Ήρθα για να βοηθήσω!

Ο Josh Fisher στο επίσημο portal του Συλλόγου...

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανελευσινιακού στην επίσημη ιστιοσελίδα της ομάδας και εξήγησε τον λόγο που επέλεξε την Ελευσίνα ώς επόμενο σταθμό της καριέρας του.

 

Για πιο λόγο επέλεξες να συνεχίσεις την καριέρα σου στον Πανελευσινιακό;

Έχω ακούσει τα καλύτερα για τον σύλλογο και τον τρόπο δουλειάς που γίνετε εδώ. Πιστεύω πως λειτουργούν σαν μια καλή οικογένεια με τέλεια οργάνωση και κάτι τέτοιο με κάλυπτε απόλυτα την δεδομένη στιγμή και γι' αυτό πήρα την απόφαση και ήρθα. Απο την πρώτη μέρα που είμαι εδώ κατάλαβα πως δουλευουν σωστά ώς ομάδα και μου αρέσει πολύ που θα είμαι μέλος της.

 

Ποιές είναι οι προσωπικές σου φιλοδοξίες;

Ήρθα εδώ για να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να γίνει αυτό. Αυτό είναι που θέλω αυτή την στιγμή.

 

Ποιά η γνώμη σου για το Ελληνικό πρωτάθλημα;

Είναι απο τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Διαφέρει λιγο απο το Ισπανικό αλλά είναι μια καλή διοργάνωση με καλούς παίκτες.

 

Ένα μύνημα για το κόσμο της ομάδας;

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να τους ευχαριστήσουμε. Θα δουλέψουμε σκληρά ώστε στο τέλος της χρονιάς να πάρουμε μια καλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

 

Ο Josh Fisher θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση το Σάββατο στο εκτός έδρας παιχνίδι του Πανελευσινιακού με τον Ηλυσιακό.