Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014 13:18

Το πρωτάθλημα τώρα ξεκινά!

Το πρωτάθλημα τώρα ξεκινά!

3 στα 3 με την ΑΕΚ με νίκη 81-72!

Ήταν δύο χρόνια πριν όταν αντιμετώπισε για πρώτη φορά ο Πανελευσινιακός την ΑΕΚ και μάλιστα εκτός έδρας στη Φυλή. Είχαμε δηλώσει ότι ήταν ο μεγαλύτερος σε αξία αγώνας της ομάδας μέχρι τότε. Με χιουμοριστικό τρόπο είπαμε τότε... «η Βασίλισσα προσκύνησε την Εργατιά»!!!.

Έκτοτε κύλησε χρόνος και τα ιστορικά παιχνίδια της ομάδας συνεχίστηκαν εντός στην Ελευσίνα με την ΑΕΚ και με μία μεγάλη ιστορική νίκη! Τα ιστορικά παιχνίδια πλέον λιγοστεύουν αφού η ομάδα πλέον αγωνίζεται στην ελίτ κατηγορία του αθλήματος. Φέτος ξεκινήσαμε στραβά αλλά μία ομάδα όπως ο Πανελευσινιακός έχει την απόλυτη χημεία να προχωρήσει μπροστά και ριζοσπαστικά.

Επιτέλους το πρωτάθλημα ξεκίνησε και για εμάς! Μία μεγάλη και πανάξια νίκη επί της ΑΕΚ, η οποία πλέον επέστρεψε στην ελίτ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και κάνει τα δικά της βήματα. Η νίκη ψυχολογίας σε ένα κομβικό σημείο δημιουργεί τις ελπίδες για τη συνέχεια.

Μπροστάρης στη νίκη και 6ος παίκτης ο υπέροχος λαός της Ελευσίνας, ο οποίος γέμισε ασφυκτικά το γήπεδο, υποδέχθηκε με τη γνωστή φιλοξενία του την ομάδα και τους φιλάθλους της ΑΕΚ κι όλοι μαζί απολαύσαμε ένα όμορφο παιχνίδι. Άλλωστε η Ελευσίνα είναι η πόλη της Εργατιάς αλλά και της προσφυγιάς αφού μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας έχει δεσμούς αγάπης και με την ΑΕΚ. Αυτοί ήταν οι τυχεροί του αγώνα αφού ότι κι αν συνέβαινε θα ήταν Νικητές!!!

Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού θέλει επίσης να ευχαριστήσει και την Ελληνική Αστυνομία, η οποία με την άριστη συνεργασία της έχει καταφέρει να διασφαλίσει σε όλους στους αγώνες στην Ελευσίνα την ομαλή διεξαγωγή και τις συνθήκες ώστε όλοι μαζί να απολαμβάνουμε τις συγκινήσεις του αθλήματος. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Ηλία Κοσσυβάκη, στον επικεφαλή Δυνάμεων Ασφαλείας κ. Λυκούργο Μπιτσακάκη και στον επικεφαλή της Τροχαίας κ. Εμμανουήλ Κατσουλάκη.

Όλοι μαζί, ο υπέροχος λαός του Πανελευσινιακού, η Διοίκηση, οι προπονητές και οι παίκτες συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε με στόχο το συναίσθημα κι όχι συναίσθημα τον στόχο. Αυτά τα συναισθήματα, τα μοναδικά, τα υπέροχα, δεν τα αλλάζουμε αλλά τα ανταλλάζουμε για τη χαρά και την επιτυχία του αθλήματος!