Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014 16:22

Με επιτυχία το 1ο τουρνουά γυναικών

Με επιτυχία το 1ο τουρνουά γυναικών

Νικήτρια ομάδα ο ΑΟ Προφήτης Ηλίας

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 1ο τουρνουά γυναικών του Πανελευσινιακού το διήμερο 20-21/09/2014. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ημιτελικοί (20/09/2014)
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 44 – 68
ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 58 – 40

Τελικοί (21/09/2014)
Μικρός Τελικός: ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 66 – 67
Μεγάλος Τελικός: ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 60 – 57

Στα πλαίσια του τουρνουά τιμήθηκε η πρώην διεθνής παίκτρια Βασιλεία Γκουζίνη για την πολυετή προσφορά της στη γυναικεία καλαθοσφαίριση αλλά και την εξαετή προσφορά της ως μέλος του τεχνικού team της ανδρικής ομάδας του Πανελευσινιακού που αγωνίζεται στην BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ!

Η Διοίκηση του ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ και όλο το τμήμα της γυναικείας καλαθοσφαίρισης επιθυμεί να ευχαριστήσει βαθύτατα όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση του 1ου Τουρνουά Μπάσκετ Γυναικών στην Ελευσίνα. Ευχαριστεί ειδικά τις ομάδες του Περιστερίου, του Προφήτη Ηλία και της Ελευθερίας Μοσχάτου για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά κι εύχεται καλή επιτυχία για τη σεζόν που ξεκινά και υγεία σε όλες τις αθλήτριες!

Επίσης θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς του Τμήματος κ.κ. Κωνσταντίνο Παρουσιάδη και Ιωάννη Σκαλτσά και στο φίλο της ομάδας κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τη συμβολή τους στη πραγματοποίηση του νέου θεσμού στην πόλη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης σε όλο τον κόσμο που στήριξε με την παρουσία του τους αγώνες με τη δέσμευση ότι κάθε χρόνο η διοργάνωση θα είναι ακόμη καλύτερη προβάλλοντας την Ελευσίνα και τον αθλητισμό της.

Βράβευση Γκουζίνη
Ο Πρόεδρος του Πανελευσινιακού κ. Γιάννης Φιλίππου βραβεύει τη Βασιλεία Γκουζίνη