Τρίτη, 12 Απριλίου 2016 10:53

Κάνε Like το παιχνίδι

Κάνε Like το παιχνίδι

Τουρνουά καλαθοσφαίρισης αγοριών & κοριτσιών

Ο Πανελευσινιακός, με την ευκαιρία της επετείου 85 χρόνων από την ίδρυση του ως Σύλλογος, διοργανώνει τουρνουά καλαθοσφαίρισης για αγόρια και κορίτσια, από 25 έως 27 Απριλίου 2016 στην Ελευσίνα.

Η διοργάνωση έχει ως στόχο να αναδείξει τη χαρά του αθλήματος, ειδικά στα νέα παιδιά, προσκαλώντας όλους να κάνουν Like το παιχνίδι! Το τουρνουά είναι μία ακόμα δράση, η οποία αναδεικνύει την προσπάθεια της Ελευσίνας για την ανάδειξη της ως Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα για το έτος 2021, προβάλλοντας την πανάρχαια σχέση μεταξύ αθλητισμού και πολιτισμού. Μία σχέση που η πόλη της Ελευσίνας και ο Πανελευσινιακός κάνουν πράξη σε όλες τις κοινωνικές και αθλητικές δραστηριότητες.

Στο τουρνουά αγωνίζονται ομάδες αγοριών και κοριτσιών, τα οποία έχουν γεννηθεί μετά την 1/1/2001 κι εκτός του Πανελευσινιακού θα συμμετάσχουν και οι σύλλογοι Ολυμπιακός ΣΦΠ, Φάρος Κερατσινίου, ΕΚΑΣΚ, Ίκαρος Καλλιθέας και Αμύντας.

Ο Πανελευσινιακός καλεί όλους τους φίλους του αθλήματος και ειδικά τους γονείς μαζί με τα παιδιά τους να γεμίσουν τα γυμναστήρια τις ημέρες του τουρνουά ώστε να ζήσουν τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο αθλητισμός. Είναι μία ευκαιρία όχι μόνο για διασκέδαση αλλά και για μύηση νέων παιδιών στο άθλημα.