Σάββατο, 04 Ιανουαρίου 2014 18:07

Δίδαξε Δράμα!

Δίδαξε Δράμα!

Ψυχωμένη νίκη 73-67 επί του ΚΑΟΔ

Στον αθλητισμό τα πάντα είναι ψυχή. Ο ΚΑΟΔ που έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού δεν μπόρεσε να επαναλάβει το θαύμα αφού σήμερα είχε σειρά η λαβωμένη ομάδα... ο Πανελευσινιακός.

Από την αρχή η ομάδα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έκλεισε το ημίχρονο με 35-30. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό να κρατά διαφορά στο σκορ και ο ΚΑΟΔ να μην μπορεί να κάνει επαναφορά. Για ένα ακόμα παιχνίδι η ομάδα υπήρξε νευρική, αφού έχει χάσει την ισορροπία της με τόσους τραυματισμούς αλλά παρόλα αυτά το ροζ φύλλο έμεινε Ελευσίνα!

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Γιώργος Σκαραφίγκας: «Κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη σήμερα και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου και σε όσους έπαιξαν και σε όσους ήταν στον πάγκο γιατί έδειξαν πόσο πολύ θέλουν το παιχνίδι. Είχαμε πάρα πολλά προβλήματα τραυματισμών και πολύ φοβάμαι πως θα έρθουν και άλλα. Πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες που έσφιξαν τα δόντια και κατάφεραν να πάρουν αυτή την νίκη. Ο ΚΑΟΔ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα απλά ίσως δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την νίκη επί του Ολυμπιακού κάτι που είναι πολύ λογικό. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ήμασταν συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να φτάσουμε στoθετικό αποτέλεσμα».

Μανόλης Παπαμακάριος: «Πήραμε μια σημαντική νίκη και για αυτό θέλω να δώσω σε όλους συγχαρητήρια. Δουλέψαμε αρκετά μέσα στις γιορτές και αν και είχαμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών τα διαχειριστήκαμε σωστά και καταφέραμε να νικήσουμε. Θέλω για μια ακόμα φορά να συγχαρώ τον Μό  Φαγιέ που παίζει τραυματίας εδώ και τρείς εβδομάδες και δίνει τον καλύτερο εαυτό του. Ξέρουμε τι ομάδα είμαστε και γνωρίζουμε πολύ καλά πως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα».

Νέναντ Μάρκοβιτς: «Συγχαρητήρια στον Πανελευσινιακό κέρδισε δίκαια. Εμείς δεν ήμασταν καθόλου καλοί, κάναμε πολλά λάθη και ήμασταν πιο αργοί και στην άμυνα και στην επίθεση σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Προσπαθήσαμε να μειώσουμε την διαφορά αλλά ήμασταν άστοχοι από την περιφέρεια. Προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα για το παιχνίδι αλλά η Ελευσίνα έδειξε πως ήθελε πιο πολύ το παιχνίδι και το κέρδισε. Κοιτάζουμε την συνέχεια και θα δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας».

Τζούλιαν Βόν: «Συγχαρητήρια στον Πανελευσινιακό, εμείς δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε αλλά η ομάδα της Ελευσίνας ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια».

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ

Photos

photo: OnSports.gr