Δευτέρα, 03 Νοεμβρίου 2014 10:02

Όταν οι φήμες προηγούνται των γεγονότων

Όταν οι φήμες προηγούνται των γεγονότων

Δελτίο Τύπου

Η λήξη της συνεργασίας μίας ομάδας με έναν προπονητή είναι λογικό να αποτελέσει την έναρξη αναζήτησης για τον αντικαταστάτη του. Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού ξεκίνησε κρούσεις προκειμένου να δει αρχικά διαθέσεις σε μία σειρά προπονητών, οι οποίοι πληρούν τις απαιτήσεις της ομάδας.

Ένας εκ των προπονητών που έλαβε το λακωνικό ερώτημα μίας ενδεχόμενης συνεργασίας ήταν και ο κ. Τζίμης Κουστένης. Ενώ όμως δεν έχει γίνει ακόμη η τελική συζήτηση εντός του Συλλόγου σε ποιον θα απευθύνει την τελική πρόσκληση είμαστε αναγκασμένοι να απαντήσουμε δημόσια στο φιλικό Σύλλογο του Εθνικού Πειραιά.

Ο Πανελευσινιακός έχει δώσει χρόνια τώρα δείγματα γραφής στο άθλημα και πολλές φορές δίδαξε ήθος. Έχει σεβαστεί όλους τους παράγοντες, τους διαιτητές, τους παίκτες, τους προπονητές και τους φιλάθλους όλων των ομάδων. Ο Εθνικός Πειραιά, ένα σωματείο με το οποίο μας συνδέουν δεσμοί χρόνιας φιλίας και συνεργασίας, μάλλον βιάστηκε να προβεί σε μία ανακοίνωση γιατί οι φήμες έρχονται πιο γρήγορα από τα πραγματικά γεγονότα.

Είναι δεδομένο ότι ο Πανελευσινιακός θα ερχόταν σε επαφή με τους παράγοντες του Εθνικού Πειραιά εάν κι εφόσον ο κ. Κουστένης είναι στις τελικές επιλογές. Αλλά επαναλαμβάνουμε ότι οι φήμες ήρθαν πιο γρήγορα από τα γεγονότα, όλη αυτή η κατάσταση μας λυπεί, δεν θέλουμε παρεξηγήσεις και σίγουρα οι δεσμοί χρόνιας φιλίας με τον Εθνικό Πειραιά θα συμβάλλουν στην επίλυση τους.

Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού θα λάβει τις τελικές της αποφάσεις σήμερα και το όνομα του νέου προπονητή θα ανακοινωθεί όταν έχει ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία.