Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013 14:56

Με χορηγούς… πιο ψηλά!

Με χορηγούς… πιο ψηλά!

4η χρονιά μαζί Πανελευσινιακός & CALLISTAR GROUP

Για τέταρτη συνεχή χρονιά συνεχίζεται η συνεργασία του Πανελευσινιακού Α.Ο. Καλαθοσφαίρισης με την εταιρεία CALLISTAR GROUP, η οποία και διαχειρίζεται το marketing και τις δημόσιες σχέσεις της ομάδας.

 

Η επιτυχημένη συνεργασία που τόσα χρόνια έχει αναδείξει την επικοινωνιακή εικόνα του Πανελευσινιακού φέτος αναβαθμίζεται. Η εταιρεία CALLISTAR GROUP διαμόρφωσε το νέο χορηγικό πρόγραμμα του Πανελευσινιακού, το οποίο ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της διαφημιστικής αγοράς. Οι αθλητικές επιδόσεις του Συλλόγου σε συνδυασμό με το σύγχρονο image που παρουσιάζει κάθε χρόνο αποτελούν το βασικό λόγο που η αγορά φέτος ανεβάζει τον Πανελευσινιακό πιο ψηλά!

 

Στα πλαίσια της συνεργασίας θα ανανεωθεί το επίσημο web site του Συλλόγου (www.panelefsiniakosbc.com), το οποίο πέρυσι κατόρθωσε να προσελκύσει 61.500 μοναδικούς επισκέπτες. Παράλληλα ξεκινούν και οι διεργασίες για την εμπορική εκμετάλλευση του branding της ομάδας με τη δημιουργία αθλητικής collection για τη νέα σεζόν, σε συνεργασία με τη FILA, επίσημο χορηγό αθλητικού υλικού.

 

Επίσης στο Γραφείου Τύπου παραμένουν και φέτος οι δύο πολύτιμοι συνεργάτες της ομάδας Νίκος Παπαμελετίου και Σωκράτης Καλαϊτζόγλου.