Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2016 10:05

Κι επίσημα η Γούβα το σπίτι μας

Κι επίσημα η Γούβα το σπίτι μας

Μετακόμισαν τα γραφεία του Συλλόγου στο 2ο Κλ. Γυμναστήριο

Σε αυτό το γυμναστήριο όλοι οι παράγοντες, οι παίκτες και οι προπονητές περνούν το μεγαλύτερο διάστημα της ζωής τους. Κι όμως τόσα χρόνια τα γραφεία του Συλλόγου ήταν αλλού και το παράδοξο έλεγε να φεύγουν όλοι για να ξαναβρεθούν εκεί. Πάντα όμως όλοι ήξεραν ότι αν ήθελες να βρεις σίγουρα τη Διοίκηση του Πανελευσινιακού τότε έπρεπε να πας από το γήπεδο!

Μιας και οι καιροί δεν είναι κατάλληλοι, για μικρές ή μεγάλες πολυτέλειες, η Διοίκηση του Συλλόγου αποφάσισε να μετακομίσουν τα γραφεία εντός του 2ου Κλειστού Γυμναστηρίου της Ελευσίνας, στη δική μας Γούβα!

Η ακριβής νέα διεύθυνση είναι:

2o Κλειστό Γυμναστήριο Ελευσίνας (Γούβα) Ηρώων Πολυτεχνείου 106, 19200 Ελευσίνα (Δίπλα στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού - ΔΕΗ)

Νέο τηλέφωνο: +30 210 5545158
Νέο νούμερο fax: +30 210 5545193

Οι αναμνήσεις από τα παλαιά γραφεία του Πανελευσινιακού θα είναι πάντα έντονες. Εκεί ξεκίνησαν οι εξορμήσεις για το τρένο της ανόδου των κατηγοριών, εκεί υποδέχθηκε ο Σύλλογος μεγάλους παίκτες που τίμησαν τη φανέλα του κι εκεί πέρασαν ατελείωτες ώρες όλοι εκείνοι οι άνθρωποι που έφτιαξαν το οικοδόμημα που λέγεται "μπασκετικός Πανελευσινιακός"!

Εκεί, όπως είπε κάποιος έπεσαν... many τζίφρες!!!

Πλέον η Γούβα είναι κι επίσημα το πραγματικό σπίτι της Οικογένειας του Πανελευσινιακού. Εκεί θα μας βρείτε, στα γραφεία, στο παρκέ, στις εξέδρες, σε κάθε γωνιά του!