Δευτέρα, 03 Νοεμβρίου 2014 14:35

Επίσημα Δημήτρης Κουστένης

Επίσημα Δημήτρης Κουστένης

Με απόφαση του ΔΣ νέος προπονητής

Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού, μετά από συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, κι αφού έλαβε υπόψη όλα τα δεδομένα, με γνώμονα την άμεση ενίσχυση της ομάδας στην προσπάθεια για ανάκαμψη αποφάσισε την πρόσληψη του Δημήτρη Κουστένη στη θέση του πρώτου προπονητή.

Ο Δημήτρης Κουστένης από χθες Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 ήταν ελεύθερος κατόπιν απόφασης της προηγούμενης ομάδας του, του Εθνικού Πειραιά, να λύσει τη συνεργασία της μαζί του. Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού βάσει αυτού του δεδομένου έκρινε ότι ήταν η πιο ενδεδειγμένη λύση προκειμένου να αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση.

Ο Δημήτρης (Τζίμης) Κουστένης κατάγεται από την Αρκαδία, γεννήθηκε το 1966 και μεγάλωσε στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών πριν επιστρέψει στην Ελλάδα κι εγκατασταθεί μόνιμα στο Περιστέρι.

Ο Τζίμης Κουστένης νέος, δυναμικός κι ελπιδοφόρος προπονητής, είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση. Διατέλεσε για χρόνια βοηθός του Αργύρη Πεδουλάκη (1997-2004 Περιστέρι, 2005-07 Πανελλήνιος και 2010-2011 πάλι στο Περιστέρι).

Επίσης έχει εργαστεί στον Πανιώνιο τη σεζόν 2007-2008 με το Μηνά Γκέκο και το Νέναντ Μάρκοβιτς ενώ επέστρεψε στην ομάδα της Νέας Σμύρνης τη σεζόν 2009-10 ως συνεργάτης του τελευταίου.

Το 2012 ανέλαβε head coach στο Περιστέρι και την επόμενη χρονιά (2013) στον Ηλυσιακό. Την φετινή αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε ως προπονητής του Εθνικού Πειραιά στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2.

Σύσσωμη η οικογένεια του Πανελευσινιακού καλωσορίζει το νέο προπονητή της ομάδας στην Ελευσίνα κι εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του!