Τρίτη, 07 Ιουλίου 2015 14:54

Δούκας για τον Πανελευσινιακό

Δούκας για τον Πανελευσινιακό

Επιστροφή Κωνσταντίνου Δούκα στην Ελευσίνα

Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού ανακοινώνει την απόκτηση του Κωνσταντίνου Δούκα, ο οποίος είναι γεννημένος το 1998 (17 χρονών) και ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανελευσινιακού. Έχει ύψος 2,00 μ. και αγωνίζεται στις θέσεις 3, 4, και 5.

Το 2012 παραχωρήθηκε στον Πανιώνιο για τρία χρόνια όπου μετείχε στα παιδικά και εφηβικά τμήματα ως βασικό στέλεχος.

Τη σεζόν 2014-15 είχε δύο συμμετοχές στην BasketLeagueμε την ανδρική ομάδα του Πανιωνίου.

Ήταν στέλεχος της Εθνικής Παμπαίδων στο Τουρνουά Φιλίας στην Κρήτη καθώς και στα κλιμάκια της Εθνικής Παίδων.

Η επανεκκίνηση γίνεται πράξη δημιουργώντας μία βάση με τα δικά μας παιδιά, τα ταλέντα που βγήκαν από τις Ακαδημίες του Πανελευσινιακού και προωθούνται ή επιστρέφουν στην ομάδα.

 [JVGALLERY]{"images":[{"img":"images/players/doukas_konstantinos/elbc-doukas-photo-01.jpg","title":"","desc":""},{"img":"images/players/doukas_konstantinos/elbc-doukas-photo-02.jpg","title":"","desc":""},{"img":"images/players/doukas_konstantinos/elbc-doukas-photo-03.jpg","title":"","desc":""},{"img":"images/players/doukas_konstantinos/elbc-doukas-photo-04.jpg","title":"","desc":""}],"options":{"theme":"style1","lightbox":"slimbox","caption":"0","create_thumb":"0","thumb_width":"300","thumb_height":"300","layout":"grid","grid":"fluid","columns":"4","col_width":"25%","gutter":"2%","pagination":"0","limit":"5"}}[/JVGALLERY]