Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016 10:57

Δίψα μόνο για νίκη!

Δίψα μόνο για νίκη!

Την ενυδάτωση αναλαμβάνουν οι Αφοί Σιωζίου

Ο Πανελευσινιακός ετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς για να μπει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του για τη νέα σεζόν με φιλοδοξίες. Για την προσπάθεια αυτή φροντίζει να καλύψει όλες τις απαραίτητες ανάγκες με κάθε λεπτομέρεια.

Οι αθλητές της ομάδας κοπιάζουν και μοχθούν στις προπονήσεις και στους αγώνες. Το σώμα φτάνει στα όρια του και χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα. Το προπονητικό και το ιατρικό team φροντίζουν ώστε οι αθλητές να έχουν όλα τις απαραίτητα, ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης, βιταμίνες, ειδική διατροφή αλλά πάνω από όλα το πιο βασικό είναι το νερό! Και για μία ομάδα που αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο χρειάζονται μεγάλες ποσότητες.

Το βασικό συστατικό της ζωής αναλαμβάνουν να προσφέρουν γενναιόδωρα οι πιστοί φίλοι του Συλλόγου, οι Αφοί Σιωζίου. Η εταιρεία τους, μία από τις κορυφαίες στο χώρο της διανομής αναψυκτικών, ζύθου, ποτών και τυποποιημένων προϊόντων με έδρα την Ελευσίνα, αναλαμβάνει με εγγύηση και ποιότητα να στηρίξει την ομάδα προσφέροντας την ενυδάτωση της!

Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού επιθυμεί να ευχαριστήσει για μία ακόμη φορά τους Αδελφούς Σιωζίου για τη μακροχρόνια και πολύτιμη στήριξη τους στο Σύλλογο.

Οι αθλητές του Πανελευσινιακού έχουν πλέον δίψα μόνο για νίκη, επιτυχία, καταξίωση!