Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017 17:23

Coach Τσαουσίδης 3

Coach Τσαουσίδης 3

Μικρές αλλαγές στο προπονητικό team

Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας με το Λευτέρη Τσαουσίδη ως προπονητή της ανδρικής ομάδας για τρίτη συνεχή σεζόν, σε σύνολο έξι συνεχόμενων αφού υπήρξε και βοηθός προπονητή την περίοδο που η ομάδα αγωνιζόταν στην Basket League. Ο κόουτς αποτελεί βασικό στοιχείο της προσπάθειας της ομάδας για την υπέρβαση και την άνοδο στις κατηγορίες που πραγματικά ανήκει.

Το έργο του προπονητή Τσαουσίδη έχει κριθεί ως επιτυχημένο αφού έχουν ληφθεί υπόψη όλες οι παράμετροι που διέπουν το βαθμό δυσκολίας για μία ομάδα όπως ο Πανελευσινιακός να προχωρεί με τη φιλοσοφία που τον χαρακτηρίζει όλα τα προηγούμενα χρόνια. Αυτή η φιλοσοφία που τον ανέβασε από την Γ' Εθνική στη Basket League διαγράφοντας μοναδικές επιτυχίες στην Ιστορία του θα συνεχιστεί. Ο Λευτέρης Τσαουσίδης έχει αναλάβει το δύσκολο έργο να χειριστεί μία ομάδα που συνδυάζει την εμπειρία με το νέο, ελπιδοφόρο ταλέντο. Και είναι σίγουρο ότι θα πετύχει και εκείνος και η ομάδα.

20170620 karaxalios 01
Συνεχίζει ως βοηθός προπονητή ο Ματθαίος Καραχάλιος

Για όλα τα ανωτέρω ο Σύλλογος συνεχίζει να δείχνει την εμπιστοσύνη του στο Λευτέρη Τσαουσίδη, ο οποίος την επόμενη χρονιά θα έχει εκ νέου ως βοηθό προπονητή τον Ματθαίο Καραχάλιο, Μαζί θα οργανώσουν τη νέα προσπάθεια της ομάδας και έχουν πάντα συμπαραστάτες τους τη Διοίκηση και τους φιλάθλους του Πανελευσινιακού.

20170620 papadopoulos 01
Αποχωρεί ο βοηθός προπονητή Γιώργος Παπανικολάου

Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού ανακοινώνει επίσης την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με το, πρώην πλέον, μέλος του προπονητικού team, Γιώργο Παπανικολάου, ο οποίος αποχωρεί για προσωπικούς λόγους.

Ο Γιώργος Παπανικολάου υπήρξε βοηθός προπονητή και συνεργάτης του Λευτέρη Τσαουσίδη τα τελευταία δύο χρόνια έχοντας μεγάλη συμβολή στο κτίσιμο της νέας ομάδας με την εμπειρία του και την ικανότητα του. Η Διοίκηση και οι φίλαθλοι του Πανελευσινιακού τον ευχαριστούν για την άψογη κι από καρδιάς συνεργασία και του εύχονται καλή συνέχεια στο επόμενο βήμα της καριέρας του ως προπονητής.

Κι όπως πάντα ευχόμαστε... εις το επανιδείν σε όσους υπηρέτησαν με τον καλύτερο τρόπο το Σταχυοφόρο και ειδικά εσένα Γιώργο!