Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013 11:32

2013-2014: Νιώσε τη στιγμή!

2013-2014: Νιώσε τη στιγμή!

Δελτίο Τύπου

Η Διοίκηση της ΚΑΕ Πανελευσινιακός έλαβε σήμερα την έγκριση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ 2013-2014. Όπως είναι γνωστό, εδώ και ημέρες είχε κατατεθεί εμπρόθεσμα ο φάκελος της ομάδας στην ΕΕΑ, ο οποίος έτυχε της άμεσης έγκρισης αφού ήταν πλήρης και νομότυπος.

 

Η Διοίκηση της ΚΑΕ Πανελευσινιακός συνεχίζει την παράδοση που την θέλει να διαχειρίζεται με τρόπο νοικοκυρεμένο το αθλητικό management σε μία εποχή που ο επαγγελματικός αθλητισμός βάλλεται στην Ελλάδα. Έχει κατορθώσει να επιβάλλει τον ορθολογισμό του προϋπολογισμού της σε κάθε σεζόν και τη διαφορά που την χωρίζει από άλλες ομάδες την καλύπτει με ψυχή.

 

Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας όχι μόνο εντός των γηπέδων, με την αλματώδη αναρρίχηση της ομάδας σε χρόνο ρεκόρ από τη Γ’ Εθνική στην Basket League ΟΠΑΠ, αλλά κι εκτός αυτών, με την καθιέρωση ενός άριστου ονόματος. Όλοι έχουν να πουν «ένα καλό λόγο» για τον Πανελευσινιακό κι αυτό αποτελεί βραβείο ισάξιο με την κατάκτηση ακόμα και της Euroleague.

 

Η Διοίκηση της ΚΑΕ Πανελευσινιακός ευχαριστεί όλους όσους την στηρίζουν στο έργο της, τους παίκτες και τους προπονητές για την προσφορά τους, τους φιλάθλους για την αγάπη τους και την υποστήριξη τους και τους χορηγούς για την εμπιστοσύνη τους.

 

Στη νέα σεζόν ο Πανελευσινιακός συνεχίζει να παίζει για τη χαρά του αθλήματος και προσκαλεί στην Ελευσίνα όλους τους φιλάθλους που θέλουν να νιώσουν αυτή τη στιγμή!