Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014 15:10

Συγχαρητήρια σε όλους!

Συγχαρητήρια σε όλους!

Δελτίο Τύπου...

 

Η ΚΑΕ Πανελευσινιακός συγχαίρει τον ΕΣΑΚΕ και τον ΠΣΑΚ για την άψογη διεξαγωγή του All Star Game που σαν θεσμός προωθεί σε μεγάλο βαθμό το άθλημα μας και προσφέρει χαρά σε όλους τους φιλάθλους και κυρίως στα παιδιά.

 

Επίσης συγχαίρει την περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Χανίων για την εξαιρετική συνεργασία και βοήθεια τους καθώς και την μεγάλη ανταπόκριση των φιλάθλων των Χανίων αλλά και όλης της Κρήτης.

 

Αξίζουν πολλά μπράβο σε παίκτες, προπονητές, γιατρούς, φυσιοθεραπευτές, φροντιστές, μάνατζερς, που εκπροσώπησαν επάξια τις ομάδες τους και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την επιτυχία του All Star Game.

 

Οφείλει όμως να απευθύνει ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους εργαζόμενους στον ΕΣΑΚΕ και στον ΠΣΑΚ καθώς και στους εθελοντές του Δήμου Χανίων που εδώ και μέρες προετοίμασαν και τελικά έφεραν σε πέρας ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός.

 

Τέλος θέλουμε να συγχαρούμε τα δικά μας παιδιά (Ρεκουνιώτη Ανδρέα και Χουχούμη Νίκο) και τους δικούς μας ανθρώπους (Παπαμακάριο Μανώλη - πρόεδρο ΠΣΑΚ, Κοντό Παναγιώτη - Team Manager, Παπαμανώλη Μάνο - Φυσιοθεραπευτής) που συμμετείχαν και μας εκπροσώπησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.