Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013 16:01

Να φύγει ο Χρόνος... Πόνος!

Να φύγει ο Χρόνος... Πόνος!

Νοσοκομείο θυμίζει η ομάδα...

Οι τραυματισμοί δεν λένε να αφήσουν ήσυχη την ομάδα του Πανελευσινιακού αφού μετά την πολύμηνη απουσία του Σπύρου Μαγκουνή και του Γιάννη Δημάκου(επέστρεψε στον αγώνα με τα Τρίκαλα) είχαμε τον τραυματισμό του Αντώνη Μάντζαρη με διάστρεμμα δευτέρου βαθμού ενώ στον αγώνα των Τρικάλων ο Θωμάς Νίκου αποχώρησε με κάκωση στο δεξί γόνατο και επιδεινώθηκε ο γνωστός τραυματισμός του Μό Φαγιέ.

Οι ιθύνοντες στην ομάδα δηλώνουν ευχαριστημένοι με το έργο του Ιατρού Σταύρου Αλευρογιάννη και του φυσικοθεραπευτή Εμμ. Παπαμανώλη. Οι δύο άντρες τις τελευταίες μέρες εξέτασαν στο εργαστήριο του φυσικοθεραπευτή μας τον Θωμά Νίκου και τον Αντώνη Μάντζαρη. Χαρακτηριστική η δήλωση του τελευταίου οτι ο Πανελευσινιακός λειτουργεί σε κορυφαίο επίπεδο και στους τραυματισμούς.

Οι άνθρωποι του Πανελευσινιακού μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για το Ιατρικό επιτελείο και για το ήθος που τους χαρακτηρίζει. Αυτό το έδειξαν στα παιχνίδια με Κολοσσό και Άρη στους τραυματισμούς του Προύιτ (του έγιναν ράμματα στο γήπεδο) και στον τραυματισμό του Νίκου Γκίκα (ανάταξη) απο τον γιατρό μας και δόθηκαν οι καλύτερες υπηρεσίες απο τον φυσικοθεραπευτή μας.

Η ΚΑΕ Πανελευσινιακός θέλει να ευχαριστήσει το φαρμακείο του κ. Καρατζά καθώς και το γυμναστήριο του Φάνη Τζήμα για την πολύτιμη βοήθεια που δίνουν στην ομάδα όποτε εκείνη την χρειάζεται. Τέτοιες κινήσειςδείχνουν πως ο Πανελευσινιακός δεν είναι απλά μια ομάδα αλλά μια ολόκληρη πόλη.