Δευτέρα, 02 Ιουνίου 2014 14:50

Μπράβο μάγκες!

Μπράβο μάγκες!

Δελτίο Τύπου...

Μεγάλη επιτυχία για την εφηβική ομάδα του Πανελευσινιακού αφού απο την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Α κατηγορία μετά και την άνοδο της.

 

Αξίζει να σημειωθεί οτι το εφηβικό τμήμα πέτυχε την τρίτη συνεχή άνοδο και απο την νέα χρονιά θα αγωνίζεται με ιστορικές ομάδες του Ελληνικού μπάσκετ.

 

Τα παιδιά αυτά την σεζόν 2012 - 2013 είχαν ανεβάσει και το παιδικό τμήμα στη Β κατηγορία.

 

Αυτές οι επιτυχίες φανερώνου την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής της ομάδας και ακολουθούν τις επιτυχίες της ανδρικής ομάδας μπάσκετ που για τρίτη χρονιά θα συμμετέχει στην Basket League ΟΠΑΠ.

 

Ο στυλοβάτης της επιτυχίας είναι ο κ. Διολέτης Μελέτης πρώην παίκτης της ανδρικής ομάδας του Πανελευσινιακού καθώς η δουλεία του σε αυτή την επιτυχία ήταν κάτι παραπάνω απο καθοριστική.

 

Τα παιδιά αν και έχουν ένα αρκετά επιβαρυμένο πρόγραμμα λόγω Πανελληνίων εξετάσεων κατάφεραν να κάνουν περήφανο τον προπονητή τους αλλά και όλους στο σύλλογο.

 

Η διοίκηση της ΚΑΕ Πανελευσινιακός συγχαίρει τα παιδιά και εύχεται να υπάρξουν ανάλογες επιτυχίες στο μελλόν.

 

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν την σεζόν 2013 - 2014 είναι:

 

Όρθιοι: Ντάφας Αλέξανδρος, Κουρίλας Νίκος, Ρεκουνιώτης Ανδρέας, Μπινιώρης Λευτέρης, Μίλησης Γιώργος, Βασιλέλης Μοδέστος, Τραχιώτης Αντώνης, Τσίγκος Ισίδωρος, Τραχιώτης Δημήτρης.

 

Καθιστοί: Συγγελάκης Νίκος, Φωτιάδης Νάσος, Κανάκης Γιάννης, Κοτσάνης Γιώργος, Παυνέρης Παναγιώτης, Χουχούμης Νίκος.